INTERCOIFFURE MONDIAL Paris

CERCO-OFFRO: 1000 Opportunita' & Occasioni

.
2020
Katalogu Bota e produkteve dhe pajisje për hairdressers profesionale


shqiptar

Thanks
for your vote 👍

X


Rolling UPGRADE
Rolling UPGRADE - UPGRADE - Hair Straighteners

Rolling UPGRADE
UPGRADE - Hair Straighteners


profesionale shufër hekuri rradhës

ri UPGRADE ROLLING hekuri Kërkoj vijën shënon një ndryshim në perceptimin e punës, për shkak të karakteristikat e tij të veçanta.
Origjinalitetin e hekurit të përmirësuar kodrina është se ajo mund të rrotullohen në 360 gradëtë shufrave ngrohje bërë nga titan për të krijuar curls bukura dhe rrathë në asnjë kohë. Përdorimi i ROLLING është shumë e thjeshtë : është e mjaftueshme që të bllokohet një bllokoj e flokëve në mengene vendosur mbi bar dhe rrotullohen këtë me gishtat tuaj tregues dhe gishtit, duke dërguar fillesë rreth bar. A nuk ndalet me lëvizje rradhës deri saflokët nuk do të shkëputur veten nga bar, kjo ështësinjal seunazë është e gatshme dhe ju mund të hiqni hekurin.

Tags: bartë gjatë titan lejon që të ketë një temperaturë konstante dhe uniforme mbi të gjithë sipërfaqen, duke lejuar rezultate të shquar. Nga maja e përmirësuar hekuri ROLLING është vendosur një shirit Teflon ngjyrë të kuqe, kjo shërben për të treguar ndryshim të temperaturës së hekurit, të bëhen në ngjyrë të bardhë, duke treguar se pajisja ka arritur temperaturën e vendosur dhe për këtë arsye është gati për përdorim. Kjo veçanti mund të jenë të dobishme për të realizuar, një herë kaloi upgrade hekuri përsëritet për sa kohë do të vazhdojë të nxehtë, si ngjyra e strip do të kthehet gradualisht në ngjyrë të kuqe, dhe pastaj në ftohje e hekurit

Related

TITANIUM PRO UPGRADE - UPGRADE
UPGRADE NEWAVE - UPGRADE
pranga Që përsëritet - UPGRADE
PLATE H2arganOIL - UPGRADE

X

privacy