INTERCOIFFURE MONDIAL Paris

CERCO-OFFRO: 1000 Opportunita' & Occasioni

.
2020
Katalogu Bota e produkteve dhe pajisje për hairdressers profesionale


shqiptar

Thanks
for your vote 👍

X


TITANIUM PRO UPGRADE
TITANIUM PRO UPGRADE - UPGRADE - Hair Straighteners

TITANIUM PRO UPGRADE
UPGRADE - Hair Straighteners


shufër për dredhje flokësh profesionale titan

Tags TITANIUM shufër për dredhje flokësh PRO kanë një termostat me ekran dixhital për të vendosur temperaturën e dëshiruar për ngjyra :blu LED tregon sehekuri është duke u përmirësuar,e gjelbër LED sehekuri ka arritur në 180 gradë, ndërsakuqe LED tregon qëhekuri është vendosur në temperaturën maksimale. Të gjitha mjetet në këtë linjë kanë një fund elegant rubberized për përdorim të lehtë dhe një look tërheqës. Ata gjithashtu posedojnë një të dyfishtë - forcë pranga qeramike flokësh MCH që lejon TITANIUM PRO për të arritur në temperaturën e vendosur në disa sekonda. Tub është bërë nga titan për një më shumë shpërndarje të ngrohjes.

Related

Rolling UPGRADE - UPGRADE
UPGRADE NEWAVE - UPGRADE
pranga Që përsëritet - UPGRADE
PLATE H2arganOIL - UPGRADE

X

privacy