INTERCOIFFURE MONDIAL Paris

CERCO-OFFRO: 1000 Opportunita' & Occasioni

.
2020
Katalogu Bota e produkteve dhe pajisje për hairdressers profesionale


shqiptar

Thanks
for your vote 👍

X


UPGRADE NEWAVE
UPGRADE NEWAVE - UPGRADE - Hair Straighteners

UPGRADE NEWAVE
UPGRADE - Hair Straighteners


Valë-valë

Tags: Kjo ështëinovative pranga undulating titan trefishtë qeramike - veshura turmalinë. Double - Forca qeramike MCH lejonUPGRADE hekuri për të arritur temperaturën e dëshiruar brenda sekonda dhe të ketë një shpërndarje edhe të ngrohjes. Të pranga NEWAVE të ketë një sistem të kontrollit për menaxhimin e temperaturës konstante deri në 230 gradë, në sajë të ekranit dixhital të termostat. Hekuri është në dispozicion në dy versione NEWAVE NEWAVE valë e madhe dhe me valë të mesme, në mënyrë që të zgjedhin thellësinë e valës, dhe ne duam që të jenë të ndryshme çdo natë, dhe urdhëroi si një diva klasike Hollivudit e '40s, apo modern, elegant dhe
elegante si një grua sot.

Features

:
- Tuba Titanium veshura me turmalinë qeramike për një më shumë shpërndarje të ngrohjes ;
- Forca dyfishtë qeramike MCH lejuarhekuri undulating Newave për të arritur temperaturën e dëshiruar në pak sekonda ;
- Ekran Digital me termostat rregullueshme deri në 230 gradë ;
-. Sistemi i kontrollit për menaxhimin e temperaturës konstante gjatë përdorimit

Related

Rolling UPGRADE - UPGRADE
TITANIUM PRO UPGRADE - UPGRADE
pranga Që përsëritet - UPGRADE
PLATE H2arganOIL - UPGRADE

X

privacy