INTERCOIFFURE MONDIAL Paris

CERCO-OFFRO: 1000 Opportunita' & Occasioni

.
2020
Katalogu Bota e produkteve dhe pajisje për hairdressers profesionale


shqiptar

Ton në Ton - flokeve

PRODUCTS N°: 81
L' Oréal Professionnel Homme - L OREAL PROFESSIONNEL - LOREAL

L' Oréal Professionnel Homme
L OREAL PROFESSIONNEL - LOREAL

ton në ngjyrë ton pa amoniak COVER 5 maskë flokët të bardhë në vetëm 5 minuta me një rezultat të mirë për një efekt natyral dhe kripë dhe piper reloaded. Ajo nuk ka ...

ton në ngjyrë ton pa amoniak COVER 5 maskë flokët të bardhë në vetëm 5 minuta me një rezultat të mirë për një efekt natyral dhe kripë dhe piper reloaded. Ajo nuk ka ...
HELLO krem - TECHNIQUE

HELLO krem
TECHNIQUE

Tags amoniakut falas Toni i ri në ngjyrë ton pa amoniak nga rezultatin afatgjatë. Ai është i përshtatshëm për të mbuluar flokët e parë të bardhë. Formula e tij ësht...

Tags amoniakut falas Toni i ri në ngjyrë ton pa amoniak nga rezultatin afatgjatë. Ai është i përshtatshëm për të mbuluar flokët e parë të bardhë. Formula e tij ësht...
TONE KONCEPTI PËR Ton - PLURA PROFESSIONAL LINE

TONE KONCEPTI PËR Ton
PLURA PROFESSIONAL LINE

Tags pa amoniak Amoniaku t'u ngjyrosur krem të lirë që ofron një ngjyrë natyrore, të ngjyrave të gjallë, e butë dhe delikate. Ajo është ideale për maskimin e flokëve...

Tags pa amoniak Amoniaku t'u ngjyrosur krem të lirë që ofron një ngjyrë natyrore, të ngjyrave të gjallë, e butë dhe delikate. Ajo është ideale për maskimin e flokëve...
YO.COLORING - KEMON

YO.COLORING
KEMON

ton në ton ngjyrë krem pa amoniak dhe pa parafenilendiammina me ekstraktin e kos. Formula e saj shumë i butë që e trajton të gjithë procesin për t'u ngjyrosur, duke siguru...

ton në ton ngjyrë krem pa amoniak dhe pa parafenilendiammina me ekstraktin e kos. Formula e saj shumë i butë që e trajton të gjithë procesin për t'u ngjyrosur, duke siguru...
TONE ON Ton - FREE LIMIX

TONE ON Ton
FREE LIMIX

Tags amoniakut falas Ngjyrosje tortë që përmban asnjë amoniak dhe respekton strukturën e flokëve për të ruajtur butësi e saj dhe vitalitet. Ideale për ata që duan të ...

Tags amoniakut falas Ngjyrosje tortë që përmban asnjë amoniak dhe respekton strukturën e flokëve për të ruajtur butësi e saj dhe vitalitet. Ideale për ata që duan të ...
Framcolor eklektik - FRAMESI

Framcolor eklektik
FRAMESI

Tags ngjyrë e lehtë Framcolor eklektik ështëngjyrë e lehtë që mbulon deri në 50% të qimeve të bardha (deri në 80 % me seri NË). Përdor inovative capsulate teknologji...

Tags ngjyrë e lehtë Framcolor eklektik ështëngjyrë e lehtë që mbulon deri në 50% të qimeve të bardha (deri në 80 % me seri NË). Përdor inovative capsulate teknologji...
Tonet Ultra COLOR - PAUL MITCHELL

Tonet Ultra COLOR
PAUL MITCHELL

Tags gjysmë të përhershëm krem ngjyrosje Tags Tonet Ultra COLOR 5 hije pastel janë të gjatë të qëndrueshme, për një ngjyrë gjysmë- të përhershëm dhe ton për ton....

Tags gjysmë të përhershëm krem ngjyrosje Tags Tonet Ultra COLOR 5 hije pastel janë të gjatë të qëndrueshme, për një ngjyrë gjysmë- të përhershëm dhe ton për ton....
COLOR krem - BLACK

COLOR krem
BLACK

Tags KIT COLOR vijë të zezë - ngjyra tub profesional Kit errësirë ​​Mbrojtja e trefishtë :. Para, gjatë dhe pas ngjyrosje të flokëve Garanton një mbulim të përsos...

Tags KIT COLOR vijë të zezë - ngjyra tub profesional Kit errësirë ​​Mbrojtja e trefishtë :. Para, gjatë dhe pas ngjyrosje të flokëve Garanton një mbulim të përsos...
Dicolor - DIKSON

Dicolor
DIKSON

Tags: Ngjyrat janë të dizajnuara për të rritur flokët të drejtpërdrejtë dhe toning tuaj natyrore ose për të ruajtur dhe rigjallërimin ngjyrën e flokëve tuaj në mes t...

Tags: Ngjyrat janë të dizajnuara për të rritur flokët të drejtpërdrejtë dhe toning tuaj natyrore ose për të ruajtur dhe rigjallërimin ngjyrën e flokëve tuaj në mes t...
PHYSIA TONE Vajrat esenciale - DEMERAL

PHYSIA TONE Vajrat esenciale
DEMERAL

Tags PHYSIA TONE lejon një përvojë e re 100 % amoniakut ngjyrë të lirë në vetëm 10 minuta. Kjo është një ton mbi ton ngjyrë krem, duke vepruar ultra - kozmetike, të nd...

Tags PHYSIA TONE lejon një përvojë e re 100 % amoniakut ngjyrë të lirë në vetëm 10 minuta. Kjo është një ton mbi ton ngjyrë krem, duke vepruar ultra - kozmetike, të nd...
FAICOLOR PROFESIONAL NGJYROSËSE krem - FAIPA

FAICOLOR PROFESIONAL NGJYROSËSE krem
FAIPA

Tags FAICOLOR është një shërbim i ton - on - ton të reja : e ëmbël, nuk ndriçohet, nuk përmban amoniakut, ofron mbulim të shkëlqyer të flokëve të bardhë pa ndryshuar...

Tags FAICOLOR është një shërbim i ton - on - ton të reja : e ëmbël, nuk ndriçohet, nuk përmban amoniakut, ofron mbulim të shkëlqyer të flokëve të bardhë pa ndryshuar...
Farandol - L OREAL PROFESSIONNEL - LOREAL

Farandol
L OREAL PROFESSIONNEL - LOREAL

Errësirë ​​të drejtpërdrejtë , reflektimet intensive ( kohëzgjatja 6 shampo ) . Cosmeticità nënshkrimin pashoq të reflektimet në kohë , aplikimi i lehtë . Varg:...

Errësirë ​​të drejtpërdrejtë , reflektimet intensive ( kohëzgjatja 6 shampo ) . Cosmeticità nënshkrimin pashoq të reflektimet në kohë , aplikimi i lehtë . Varg:...
COLOR NATYRORE krem - amoniakut pa pagesë - ARTIST

COLOR NATYRORE krem - amoniakut pa pagesë
ARTIST

Tags: aplikacionet e shumëfishta janë të mundshme me këtë produkt të reja : të mbulojnë flokët e parë gri, shndrit ton mbi efektet ton të krijuar flokët e modës të zb...

Tags: aplikacionet e shumëfishta janë të mundshme me këtë produkt të reja : të mbulojnë flokët e parë gri, shndrit ton mbi efektet ton të krijuar flokët e modës të zb...
KROMA - LIFE - KEMON

KROMA - LIFE
KEMON

Tags: trajtim ngjyra në 3 minuta Një trajtim i butë që ushqen dhe mban ngjyra të gjallë dhe të ndritshme të flokëve pas çdo shampon. E lehtë dhe praktike për të apli...

Tags: trajtim ngjyra në 3 minuta Një trajtim i butë që ushqen dhe mban ngjyra të gjallë dhe të ndritshme të flokëve pas çdo shampon. E lehtë dhe praktike për të apli...
SenSEO - SUBRINA

SenSEO
SUBRINA

ton në ton ngjyrë krem Ton - on - ton SenSEO krem është amoniak- të lirë dhe të pasuruar me vaj kokosit dhe kreatinë. Ky kombinim i ushqyesve bën ngjyra të ndritshme dhe...

ton në ton ngjyrë krem Ton - on - ton SenSEO krem është amoniak- të lirë dhe të pasuruar me vaj kokosit dhe kreatinë. Ky kombinim i ushqyesve bën ngjyra të ndritshme dhe...
flokeve CHALK - L OREAL PROFESSIONNEL - LOREAL

flokeve CHALK
L OREAL PROFESSIONNEL - LOREAL

Ngjyra si një mënyrë accessory : cilësi e saj të lëngshme dhe pearlescent krijon një film i hollë që aderon në fibër e flokëve pa egra, duke siguruar intensitetin maks...

Ngjyra si një mënyrë accessory : cilësi e saj të lëngshme dhe pearlescent krijon një film i hollë që aderon në fibër e flokëve pa egra, duke siguruar intensitetin maks...
Épicéa COLOR - L OREAL PROFESSIONNEL - LOREAL

Épicéa COLOR
L OREAL PROFESSIONNEL - LOREAL

Tags: është një ngjyrë që paraqet përzierje e përsosur e Natyrës dhe Teknologjisë. Épicéa COLOR jep flokëve reflektime të lehta intensive dhe të gjatë të qëndruesh...

Tags: është një ngjyrë që paraqet përzierje e përsosur e Natyrës dhe Teknologjisë. Épicéa COLOR jep flokëve reflektime të lehta intensive dhe të gjatë të qëndruesh...
shampo Refleks - RAYWELL

shampo Refleks
RAYWELL

Refleks shampo ANTI - AGE është një linjë e highlighters shampoos , pa amoniak dhe pa oksigjen , me përmbajtjen e qelizave burimore Gjelbër Apple , të aftë për të mbrojtu...

Refleks shampo ANTI - AGE është një linjë e highlighters shampoos , pa amoniak dhe pa oksigjen , me përmbajtjen e qelizave burimore Gjelbër Apple , të aftë për të mbrojtu...
DYNAMICS NGJYRA - AFFINAGE SALON PROFESSIONAL

DYNAMICS NGJYRA
AFFINAGE SALON PROFESSIONAL

Tags ngjyrosje gjysmë të përhershëm Një ngjyrë e lehtë me ngjyra tronditëse, shikoni për një efekt. Ai zbehet gradualisht, flokët amoniak- pa nuk ka dëm se janë ngjy...

Tags ngjyrosje gjysmë të përhershëm Një ngjyrë e lehtë me ngjyra tronditëse, shikoni për një efekt. Ai zbehet gradualisht, flokët amoniak- pa nuk ka dëm se janë ngjy...
Tabu COLOR - CLEAR - SENSUS

Tabu COLOR - CLEAR
SENSUS

përzier me të gjitha nuancat dhe, attenuatesrefleks për ngjyrat pastel dhe, duke lejuar customization për të matur ngjyrën. Këmbëngulja e rezultatit do të jetë ndryshues...

përzier me të gjitha nuancat dhe, attenuatesrefleks për ngjyrat pastel dhe, duke lejuar customization për të matur ngjyrën. Këmbëngulja e rezultatit do të jetë ndryshues...
PUREDIPS - SCREEN

PUREDIPS
SCREEN

Tags COLOR recharger errësirë ​​të përkohshëm me efekt të menjëhershëm Një sulm i ngjyrës dhe të ushqyerit vitalitet dhe mbrojtjen për flokët natyrore dhe të tr...

Tags COLOR recharger errësirë ​​të përkohshëm me efekt të menjëhershëm Një sulm i ngjyrës dhe të ushqyerit vitalitet dhe mbrojtjen për flokët natyrore dhe të tr...
Yo COLOR SISTEMI : COND yo - KEMON

Yo COLOR SISTEMI : COND yo
KEMON

Tags SISTEMI yo COLOR është një sistem i integruar për t'u ngjyrosurdedikuar për kujdesin dhe mirëqenien e flokëve me ngjyrë. Një trilogji e produkteve ekskluzive të diz...

Tags SISTEMI yo COLOR është një sistem i integruar për t'u ngjyrosurdedikuar për kujdesin dhe mirëqenien e flokëve me ngjyrë. Një trilogji e produkteve ekskluzive të diz...
BLONDME - SCHWARZKOPF

BLONDME
SCHWARZKOPF

Trajtimi cilësia e flokëve BLONDME ofron një gamë të gjerë të tone se blondes falë gaz të polimere në formulën mbajnë pigmente brenda lëvore, duke i dhënë një ng...

Trajtimi cilësia e flokëve BLONDME ofron një gamë të gjerë të tone se blondes falë gaz të polimere në formulën mbajnë pigmente brenda lëvore, duke i dhënë një ng...
COLOREVO MIX - SELECTIVE

COLOREVO MIX
SELECTIVE

5 hije edhe : për të neutralizuar reflektimet e padëshiruar, për të krijuar variacione të pakufizuar në ngjyrë, duhet të jenë të përzier me nuanca të tjera në bazë ...

5 hije edhe : për të neutralizuar reflektimet e padëshiruar, për të krijuar variacione të pakufizuar në ngjyrë, duhet të jenë të përzier me nuanca të tjera në bazë ...
TONE ON Ton - MEDAVITA

TONE ON Ton
MEDAVITA

Tags amoniak- pa ngjyrosje krem Mbulon deri në 50% të flokëve të bardhë. Dhuroni reflekset jashtëzakonisht intensive, gjatë të qëndrueshme dhe lë flokët e butë, i but...

Tags amoniak- pa ngjyrosje krem Mbulon deri në 50% të flokëve të bardhë. Dhuroni reflekset jashtëzakonisht intensive, gjatë të qëndrueshme dhe lë flokët e butë, i but...
DEKOTTO - CHARME & BEAUTY

DEKOTTO
CHARME & BEAUTY

Tags Mbron dhe zgjat shkëlqimin dhe intensitetin e ngjyrës. Aplikuar në flokë natyrore siguron madhështi dhe refl delikate. . - TRAJTIMI I PAS - COLOR : të përmirësojmë dh...

Tags Mbron dhe zgjat shkëlqimin dhe intensitetin e ngjyrës. Aplikuar në flokë natyrore siguron madhështi dhe refl delikate. . - TRAJTIMI I PAS - COLOR : të përmirësojmë dh...
mësoj - DEMERAL

mësoj
DEMERAL

Ngjyrosje drejtpërdrejtë të lartë të performancës , flokët natyrore, me ngjyrë ose mechès . Ngjyra të plotë të shërbimit profesional dhe të bëhetarmë e fshehtë pë...

Ngjyrosje drejtpërdrejtë të lartë të performancës , flokët natyrore, me ngjyrë ose mechès . Ngjyra të plotë të shërbimit profesional dhe të bëhetarmë e fshehtë pë...
krem - CAPILLUM

krem
CAPILLUM

Tags TONE PER TONE GEL Ton on ton ngjyrosje në një formulim krem - xhel. Mungesë të plotë të amoniakut. Ton në Ton është krijuar për të maskuar flokët e hershme të b...

Tags TONE PER TONE GEL Ton on ton ngjyrosje në një formulim krem - xhel. Mungesë të plotë të amoniakut. Ton në Ton është krijuar për të maskuar flokët e hershme të b...
Teka kondicioner COLOR - EMSIBETH

Teka kondicioner COLOR
EMSIBETH

ILLUMINA dhe intensifikon reflektimet e flokëve natyrore dhe me ngjyrë duke i bërë ata të ndritshme dhe të butë, rivendosjen e vitalitetin dhe dritë në ngjyra e tyre. ; i...

ILLUMINA dhe intensifikon reflektimet e flokëve natyrore dhe me ngjyrë duke i bërë ata të ndritshme dhe të butë, rivendosjen e vitalitetin dhe dritë në ngjyra e tyre. ; i...
Sensación - SALERM

Sensación
SALERM

Reflektimet Bath që rigjallëron dhe ndriçon zbehet ngjyra. Ngjyra banjo dhe shkëlqim. Sistemi përfshin përdorimin e reflekseve Sensación Bath kombinuar me përforcues Vital...

Reflektimet Bath që rigjallëron dhe ndriçon zbehet ngjyra. Ngjyra banjo dhe shkëlqim. Sistemi përfshin përdorimin e reflekseve Sensación Bath kombinuar me përforcues Vital...
Voila COLOR KULT - INTERCOSMO

Voila COLOR KULT
INTERCOSMO

Tags COLOR KULT është ngjyra e re 3 - in-1 ngjyrë, moisturizes dhe ndriçon. • Color në tre minuta. Tre minuta janë të mjaftueshme për të arritur një ngjyrë të gjallë...

Tags COLOR KULT është ngjyra e re 3 - in-1 ngjyrë, moisturizes dhe ndriçon. • Color në tre minuta. Tre minuta janë të mjaftueshme për të arritur një ngjyrë të gjallë...
BRIGHTCOLOR - EMMEDICIOTTO

BRIGHTCOLOR
EMMEDICIOTTO

Tags: Rich në conditioners proteina me papaja dhe The Bardhë Krijo ngjyrat me shkëlqim që mund të përdoret në të gjitha llojet e flokëve, madje edhe ata që kanë probleme...

Tags: Rich në conditioners proteina me papaja dhe The Bardhë Krijo ngjyrat me shkëlqim që mund të përdoret në të gjitha llojet e flokëve, madje edhe ata që kanë probleme...
Glam COLOR ADVANCED - LA BIOSTHETIQUE

Glam COLOR ADVANCED
LA BIOSTHETIQUE

Tags Biosthetique ka zhvilluar Glam ngjyra të avancuar një produkt që e bën flokët tuaj më të butë dhe aromatik, duke siguruar një efekt të shkëlqyer ngjyrë. Glam COLOR...

Tags Biosthetique ka zhvilluar Glam ngjyra të avancuar një produkt që e bën flokët tuaj më të butë dhe aromatik, duke siguruar një efekt të shkëlqyer ngjyrë. Glam COLOR...
ITELY Delyton AVANCUAR - ITELY

ITELY Delyton AVANCUAR
ITELY

Itely hairfashion paraqet një produkt që respekton flokët, lëkurës dhe veçanërisht mjedis. Delyton AVANCUAR l inovative ngjyra- trajtim amoniak tonal i bazuar Phyto Kushtë...

Itely hairfashion paraqet një produkt që respekton flokët, lëkurës dhe veçanërisht mjedis. Delyton AVANCUAR l inovative ngjyra- trajtim amoniak tonal i bazuar Phyto Kushtë...
AXENIA COLORANDA - SOCO

AXENIA COLORANDA
SOCO

Tags sistemin e ri të ngjyrosur profesionale pa shfaqje të amoniakut ngamahnitshme : ajo mbulon deri në 80 % flokë të bardhë, të ndriçohet 1-2 hije të lehta dhe të ndrits...

Tags sistemin e ri të ngjyrosur profesionale pa shfaqje të amoniakut ngamahnitshme : ajo mbulon deri në 80 % flokë të bardhë, të ndriçohet 1-2 hije të lehta dhe të ndrits...
Nutri Color Creme - REVLON PROFESSIONAL

Nutri Color Creme
REVLON PROFESSIONAL

Tags ton mbi ton pa amoniak dhe hidrogjen peroksid Nutri Color Creme është një fotografi për t'u ngjyrosur flokët me trajtimin ushqyes, e cila në vetëm tre minuta ju mund ...

Tags ton mbi ton pa amoniak dhe hidrogjen peroksid Nutri Color Creme është një fotografi për t'u ngjyrosur flokët me trajtimin ushqyes, e cila në vetëm tre minuta ju mund ...
Futeni Framcolor - FRAMESI

Futeni Framcolor
FRAMESI

Tags ngjyra exalter Sekreti i Framcolor ADD është në acid beta - hidroksi, një substancë që zbutja nuk ndryshon pH së flokëve dhe strukturës së saj. Pasuruar me vitamin...

Tags ngjyra exalter Sekreti i Framcolor ADD është në acid beta - hidroksi, një substancë që zbutja nuk ndryshon pH së flokëve dhe strukturës së saj. Pasuruar me vitamin...
AXENIA ULTRAREFLEX krem - SOCO

AXENIA ULTRAREFLEX krem
SOCO

Tags: është një ngjyrë krem ushqyes që ka një veprim të dyfishtë mbi flokët : ngjyra përkohësisht shkelën reflektimet dhe streaks e flokëve ngjyrë, dhe në sajë të ...

Tags: është një ngjyrë krem ushqyes që ka një veprim të dyfishtë mbi flokët : ngjyra përkohësisht shkelën reflektimet dhe streaks e flokëve ngjyrë, dhe në sajë të ...
DOUSCOLOR - LISAP

DOUSCOLOR
LISAP

DOUSCOLOR dhe DOUSCOLOR Glamour ton të ngjyrave ton janë ideale për ata që duan të mbajnë ngjyrën e flokëve të tyre , pa ndryshuar rrënjësisht atë , ose të dëshironi ...

DOUSCOLOR dhe DOUSCOLOR Glamour ton të ngjyrave ton janë ideale për ata që duan të mbajnë ngjyrën e flokëve të tyre , pa ndryshuar rrënjësisht atë , ose të dëshironi ...
FANCIFULL SHPËLARJE - ROUX

FANCIFULL SHPËLARJE
ROUX

Tags FANCIFULL SHPËLARJE ështëbrightening i drejtpërdrejtë që e ka bërë më të lehtë për shumë gra ngjyra e flokëve të tyre. Ngjyra unike dhe origjinale ringjalljen...

Tags FANCIFULL SHPËLARJE ështëbrightening i drejtpërdrejtë që e ka bërë më të lehtë për shumë gra ngjyra e flokëve të tyre. Ngjyra unike dhe origjinale ringjalljen...
CARE CHROMA - L OREAL PROFESSIONNEL - LOREAL

CARE CHROMA
L OREAL PROFESSIONNEL - LOREAL

Trajtimi i bojë L'Oreal Profesionnel Veprim të dyfishtë pasuruar me Kajsi naftës . Teknologji ngjyra të dyfishtë veprim dhe trajtim . NGJYRA njëherë Pigmente drejtpë...

Trajtimi i bojë L'Oreal Profesionnel Veprim të dyfishtë pasuruar me Kajsi naftës . Teknologji ngjyra të dyfishtë veprim dhe trajtim . NGJYRA njëherë Pigmente drejtpë...
COLORMELANGE - HANTESIS

COLORMELANGE
HANTESIS

Tags Me ekstraktet e vaj bajame ëmbël. Formulimi i posaçëm i lejon shërbimi ngjyra të oksidimit me mbulimin maksimal të flokëve të bardhë dhe jashtëzakonisht elastik, ...

Tags Me ekstraktet e vaj bajame ëmbël. Formulimi i posaçëm i lejon shërbimi ngjyra të oksidimit me mbulimin maksimal të flokëve të bardhë dhe jashtëzakonisht elastik, ...
YOUNG COLOR EXCEL - REVLON PROFESSIONAL

YOUNG COLOR EXCEL
REVLON PROFESSIONAL

Tags ton mbi ton - pa amoniak Ngjyrat Është një ngjyrë pa amoniak, me një formulim modern dhe cutting edge mund t'i krijojë reflektime më diskrete më të forta. Falë pro...

Tags ton mbi ton - pa amoniak Ngjyrat Është një ngjyrë pa amoniak, me një formulim modern dhe cutting edge mund t'i krijojë reflektime më diskrete më të forta. Falë pro...
COLOR SOFT + Emulsion - SALERM

COLOR SOFT + Emulsion
SALERM

Tags ton mbi ton Dy produkte projektuar që do të përdoret së bashku dhe për të marrë një ton mbi ton ngjyra pa amoniak. Sistemi përfshin : Tags COLOR SOFT Një ton mbi...

Tags ton mbi ton Dy produkte projektuar që do të përdoret së bashku dhe për të marrë një ton mbi ton ngjyra pa amoniak. Sistemi përfshin : Tags COLOR SOFT Një ton mbi...
COLOR BUG - KEVIN MURPHY

COLOR BUG
KEVIN MURPHY

Tags ngjyrë flokësh Tre ngjyra shoku për të krijuar efekte ngjyra mbi flokët. Tre ngjyra : portokalli, vjollcë dhe PINK tronditëse .kuti : 5 g shishkë ...

Tags ngjyrë flokësh Tre ngjyra shoku për të krijuar efekte ngjyra mbi flokët. Tre ngjyra : portokalli, vjollcë dhe PINK tronditëse .kuti : 5 g shishkë ...
DIREKT ngjyrosje flokët - ENVIE

DIREKT ngjyrosje flokët
ENVIE

nuk ndriçohet flokët, është eliminuar gradualisht nga larja, nuk ka ngjyrë e gërmave. Cover transparencën e flokëve të bardhë me efekt chiaroscuro. Respekton kokës dhe ...

nuk ndriçohet flokët, është eliminuar gradualisht nga larja, nuk ka ngjyrë e gërmave. Cover transparencën e flokëve të bardhë me efekt chiaroscuro. Respekton kokës dhe ...
sublime SILVER - L OREAL PROFESSIONNEL - LOREAL

sublime SILVER
L OREAL PROFESSIONNEL - LOREAL

Tags: • Rrit flokët të bardhë. • Ristrukturimi dhe replenishes fibër në më pak se 10 minuta. Këto rezultate janë fituar në sajë të pigmente të drejtpërdrejta që r...

Tags: • Rrit flokët të bardhë. • Ristrukturimi dhe replenishes fibër në më pak se 10 minuta. Këto rezultate janë fituar në sajë të pigmente të drejtpërdrejta që r...
COLORS MOVIE - BES

COLORS MOVIE
BES

Tags ngjyrosje kozmetike me acide alfa - hidroksi nga fruti Kozmetikë për ngjyrosje të flokëve që të arrijë ngjyra të gjalla, të ndritshme, krijuese, modës mbresëlën...

Tags ngjyrosje kozmetike me acide alfa - hidroksi nga fruti Kozmetikë për ngjyrosje të flokëve që të arrijë ngjyra të gjalla, të ndritshme, krijuese, modës mbresëlën...
Cheri COLOR - TMT

Cheri COLOR
TMT

Tags amoniak- pa ngjyrosje krem Ngjyra e Përhershëm flokët pa amoniak, Cheri COLOR krem është në dispozicion në një gamë të gjerë të hije të modës, duke ju dhënë ...

Tags amoniak- pa ngjyrosje krem Ngjyra e Përhershëm flokët pa amoniak, Cheri COLOR krem është në dispozicion në një gamë të gjerë të hije të modës, duke ju dhënë ...
Refleks - BIOSHINE

Refleks
BIOSHINE

antigiallo Mask, Ristrukturimi, ushqyes dhe lustrim, me Jojoba naftës dhe kolagjenit. Maskë antigiallo, Ristrukturimi, ushqyes dhe lustrim ; për zbardhura, me m ches apo natyra...

antigiallo Mask, Ristrukturimi, ushqyes dhe lustrim, me Jojoba naftës dhe kolagjenit. Maskë antigiallo, Ristrukturimi, ushqyes dhe lustrim ; për zbardhura, me m ches apo natyra...
Hije EQ Gloss & Cream - REDKEN

Hije EQ Gloss & Cream
REDKEN

Tags hije EQ ështëton në ngjyrë ton me një pH acid me mungesë të plotë të amoniakut dhe alkalizing tjera. Jo rrufetë pigment natyrore të flokëve, sjell reflektim pa i...

Tags hije EQ ështëton në ngjyrë ton me një pH acid me mungesë të plotë të amoniakut dhe alkalizing tjera. Jo rrufetë pigment natyrore të flokëve, sjell reflektim pa i...
Gourmet - SHOT

Gourmet
SHOT

Tags Trajtimi gati për të përdorur bojë për të mbuluar flokët e parë të bardhë, të ringjallur dhe të zgjasin intensitetin e ngjyrës dhe reflekset. Efekti maskë Formul...

Tags Trajtimi gati për të përdorur bojë për të mbuluar flokët e parë të bardhë, të ringjallur dhe të zgjasin intensitetin e ngjyrës dhe reflekset. Efekti maskë Formul...
SISTEMI yo COLOR : GREEN YO - KEMON

SISTEMI yo COLOR : GREEN YO
KEMON

Tags Kemon nis SISTEMI yo COLOR : ngjyrosur integruardedikuar për kujdesin dhe mirëqenien e flokëve me ngjyrë. kos ekstraktpranishëm në të gjitha ngjyrave të sistemitkujdes...

Tags Kemon nis SISTEMI yo COLOR : ngjyrosur integruardedikuar për kujdesin dhe mirëqenien e flokëve me ngjyrë. kos ekstraktpranishëm në të gjitha ngjyrave të sistemitkujdes...
Akullore - INEBRYA

Akullore
INEBRYA

Tags KROMASK PROFESIONAL Tags ideal për flokët natyrore, ngjyrë dhe theksoi flokët Varg inovative e maska ​​që ushqejnë, detangle dhe gjendja si një maskë dhe në t...

Tags KROMASK PROFESIONAL Tags ideal për flokët natyrore, ngjyrë dhe theksoi flokët Varg inovative e maska ​​që ushqejnë, detangle dhe gjendja si një maskë dhe në t...
Diacolor GELÉE - ngjyrë xhel - L OREAL PROFESSIONNEL - LOREAL

Diacolor GELÉE - ngjyrë xhel
L OREAL PROFESSIONNEL - LOREAL

xhel ngjyrosje ton mbi ton nuk qartësimin, për grua që kërkon reflekset hollë dhe transparente. Amoniakut - pa, ideal për vija toning. Ajo mund të aplikohet në të njëjt...

xhel ngjyrosje ton mbi ton nuk qartësimin, për grua që kërkon reflekset hollë dhe transparente. Amoniakut - pa, ideal për vija toning. Ajo mund të aplikohet në të njëjt...
Renovative - L OREAL PROFESSIONNEL - LOREAL

Renovative
L OREAL PROFESSIONNEL - LOREAL

Ngjyrosje drejtpërdrejtë reflekset natyrore ( kohëzgjatja 6 shampo ) . Maskë flokët e bardhë dhe bukuri rinovon ngjyrën natyrale pa amoniak ose oksigjen , i gatshëm për ...

Ngjyrosje drejtpërdrejtë reflekset natyrore ( kohëzgjatja 6 shampo ) . Maskë flokët e bardhë dhe bukuri rinovon ngjyrën natyrale pa amoniak ose oksigjen , i gatshëm për ...
COLOR SYNC - MATRIX

COLOR SYNC
MATRIX

Kompleksi Tags Ceramide kondicionuar, prapa teknologjisë që karakterizon COLOR sync, siguron uniformitet të lartë të ngjyrës, reflekset natyrore dhe të shkëlqejë ekstreme....

Kompleksi Tags Ceramide kondicionuar, prapa teknologjisë që karakterizon COLOR sync, siguron uniformitet të lartë të ngjyrës, reflekset natyrore dhe të shkëlqejë ekstreme....
SYMBIO - L OREAL PROFESSIONNEL - LOREAL

SYMBIO
L OREAL PROFESSIONNEL - LOREAL

ekstrakte trajtim bimore, pa amoniak oxidizing as që zbehet në 10 shampoos. Kjo ështënjë simbiozë mes trajtimin maskë, e cila siguron kujdesin e flokëve fibër flokët e b...

ekstrakte trajtim bimore, pa amoniak oxidizing as që zbehet në 10 shampoos. Kjo ështënjë simbiozë mes trajtimin maskë, e cila siguron kujdesin e flokëve fibër flokët e b...
SPECTRUM - AFFINAGE SALON PROFESSIONAL

SPECTRUM
AFFINAGE SALON PROFESSIONAL

Tags i shkolluar dhe ton për ton Për trajtimin e flokëve natyrale apo me ngjyrë SPEKTRI ju lejon të merrni një ton mbi ton ngjyrosur është i vlefshëm për ngjyrat natyro...

Tags i shkolluar dhe ton për ton Për trajtimin e flokëve natyrale apo me ngjyrë SPEKTRI ju lejon të merrni një ton mbi ton ngjyrosur është i vlefshëm për ngjyrat natyro...
RHOL COLOR bimor - TOCCO MAGICO

RHOL COLOR bimor
TOCCO MAGICO

Tags: është një ton mbi ton trajtimit për t'u ngjyrosur krem formuluar bërë nga ekstrakte bimore dhe krunde oriz vaj. Ideale për ata që nuk duan të ndryshojnë ngjyrën e ...

Tags: është një ton mbi ton trajtimit për t'u ngjyrosur krem formuluar bërë nga ekstrakte bimore dhe krunde oriz vaj. Ideale për ata që nuk duan të ndryshojnë ngjyrën e ...
HI.RICHESSE - L OREAL PROFESSIONNEL - LOREAL

HI.RICHESSE
L OREAL PROFESSIONNEL - LOREAL

Tags HI.RICHESSE ështëngjyrosje - trajtim që butësisht lightens 1 deri në 2 tonet max. Teknologji inovative në ionene G + vaj incell bajame, kajsi, e cila forcon dhe riparimi...

Tags HI.RICHESSE ështëngjyrosje - trajtim që butësisht lightens 1 deri në 2 tonet max. Teknologji inovative në ionene G + vaj incell bajame, kajsi, e cila forcon dhe riparimi...
DATEM TEKNOLOGJIA - AFFINAGE SALON PROFESSIONAL

DATEM TEKNOLOGJIA
AFFINAGE SALON PROFESSIONAL

Tags INFINITI flokët e përhershme ngjyrë krem Një ngjyrë që depërton fibër e flokëve në mënyrë të shpejtë në krahasim me të tjera krem flokësh DATEM TEKNOLOGJIS...

Tags INFINITI flokët e përhershme ngjyrë krem Një ngjyrë që depërton fibër e flokëve në mënyrë të shpejtë në krahasim me të tjera krem flokësh DATEM TEKNOLOGJIS...
SISTEMI teknik - SCENIC

SISTEMI teknik
SCENIC

Tags ngjyra delikate pa amoniak SISTEMI teknik ështëngjyrë e lehtë pa amoniak, i cili ushqen flokët dhe pasuron ato me reflektime të ndritshme. Ofron një mbulim të përsosu...

Tags ngjyra delikate pa amoniak SISTEMI teknik ështëngjyrë e lehtë pa amoniak, i cili ushqen flokët dhe pasuron ato me reflektime të ndritshme. Ofron një mbulim të përsosu...
Toner BLACK - BLACK

Toner BLACK
BLACK

Tags ushqen, intensifikon ngjyrën në 3 minuta BLACK Toner është një trajtim kozmetike që ndriçon dhe intensifikon reflektimin e flokëve natyrale dhe ngjyrë. Ajo jep rezult...

Tags ushqen, intensifikon ngjyrën në 3 minuta BLACK Toner është një trajtim kozmetike që ndriçon dhe intensifikon reflektimin e flokëve natyrale dhe ngjyrë. Ajo jep rezult...
Nouvelle tocuh - HSA

Nouvelle tocuh
HSA

Tags trajtim krem kozmetike ton në ton pa amoniak Mbulon flokët gri, për t'u ngjyrosur ato butësisht dhe duke i bërë ato të ngjashme me ngjyrën natyrore të flokëve traj...

Tags trajtim krem kozmetike ton në ton pa amoniak Mbulon flokët gri, për t'u ngjyrosur ato butësisht dhe duke i bërë ato të ngjashme me ngjyrën natyrore të flokëve traj...
HELLO CROMA TOUCH - TECHNIQUE

HELLO CROMA TOUCH
TECHNIQUE

Tags ushqyes krem ngjyrë Krem Color me Macadamia naftës që nga java në javë ngjall ngjyra e flokëve kthyer ngjyrën dhe shkëlqimin e ditës së parë. Formula e tij, shkal...

Tags ushqyes krem ngjyrë Krem Color me Macadamia naftës që nga java në javë ngjall ngjyra e flokëve kthyer ngjyrën dhe shkëlqimin e ditës së parë. Formula e tij, shkal...
DOUSCOLOR Glamour - LISAP

DOUSCOLOR Glamour
LISAP

Ton në ngjyrë ton pa amoniak nga nuancat e reja dhe moderne , të dizenjuara për të arritur shërbime ngjyra superbrillanti për efekt intensive . Linja e ngjyrave përbëhet n...

Ton në ngjyrë ton pa amoniak nga nuancat e reja dhe moderne , të dizenjuara për të arritur shërbime ngjyra superbrillanti për efekt intensive . Linja e ngjyrave përbëhet n...
COLOR - WELLA PROFESSIONALS

COLOR
WELLA PROFESSIONALS

Tags COLOR ngjyrosje direkte Color Fresh është e veprimit film - formimin highlighters kozmetike, pa amoniak. Ideale për ata që afrohen për herë të parë, në ngjyrë, pë...

Tags COLOR ngjyrosje direkte Color Fresh është e veprimit film - formimin highlighters kozmetike, pa amoniak. Ideale për ata që afrohen për herë të parë, në ngjyrë, pë...
VEPRA Kristiane - PAUL MITCHELL

VEPRA Kristiane
PAUL MITCHELL

Tags ngjyrosje gjysmë të përhershëm Për të krijuar duket e tepruar Paul Mitchell ka krijuar një linjë VEPRA Ink në 10 hije duke përdorur pigmente natyrore dhe proteina ...

Tags ngjyrosje gjysmë të përhershëm Për të krijuar duket e tepruar Paul Mitchell ka krijuar një linjë VEPRA Ink në 10 hije duke përdorur pigmente natyrore dhe proteina ...
CELLOPHANASE - SEBASTIAN

CELLOPHANASE
SEBASTIAN

highlighters jo - oksidativ Ngjyra kozmetike jo- oksidativ, amoniakut - pa, pa i ujit të oksigjenuar dhe të pasur me proteina. Për të dhurojë ton të ri dhe të shkëlqejë...

highlighters jo - oksidativ Ngjyra kozmetike jo- oksidativ, amoniakut - pa, pa i ujit të oksigjenuar dhe të pasur me proteina. Për të dhurojë ton të ri dhe të shkëlqejë...
Colorance - ngjyrosje gjysmë të përhershëm - GOLDWELL

Colorance - ngjyrosje gjysmë të përhershëm
GOLDWELL

Tags Ngjyra parë gjysmë të përhershëm me IntralipidTM që ristrukturon flokët. Shëndetshme e flokëve,ngjyra më të bukur dhe të shkëlqyer është rezultat. Me Intralipid...

Tags Ngjyra parë gjysmë të përhershëm me IntralipidTM që ristrukturon flokët. Shëndetshme e flokëve,ngjyra më të bukur dhe të shkëlqyer është rezultat. Me Intralipid...
Voila A- FALAS - INTERCOSMO

Voila A- FALAS
INTERCOSMO

Tags xhel krem për të gjatë të qëndrueshme dhe amoniak Kjo është një ngjyra ton - on - ton që siguron një maksimale, shndrit dhe kondicionuar efekt uniforme dhe të që...

Tags xhel krem për të gjatë të qëndrueshme dhe amoniak Kjo është një ngjyra ton - on - ton që siguron një maksimale, shndrit dhe kondicionuar efekt uniforme dhe të që...
YO.COLORING FAST - KEMON

YO.COLORING FAST
KEMON

në treg e flokëve të bardhë janë njerëzit gjithnjë e më shumë e gra të cilët e konsiderojnë gri shprehjen e fundit të sqimë, elegance dhe personalitet. Të dy të ref...

në treg e flokëve të bardhë janë njerëzit gjithnjë e më shumë e gra të cilët e konsiderojnë gri shprehjen e fundit të sqimë, elegance dhe personalitet. Të dy të ref...
EGOCOLOR semipermanent - ALTER EGO ITALY

EGOCOLOR semipermanent
ALTER EGO ITALY

Tags krem gjysmë të përhershëm ngjyrosje EGOCOLOR semipermanent është një ton mbi ton ngjyra pa amoniak plotësisht, pasuruar me përbërësit natyral aktiv (pineapple, mj...

Tags krem gjysmë të përhershëm ngjyrosje EGOCOLOR semipermanent është një ton mbi ton ngjyra pa amoniak plotësisht, pasuruar me përbërësit natyral aktiv (pineapple, mj...
DATEM TEKNOLOGJIA - AFFINAGE SALON PROFESSIONAL

DATEM TEKNOLOGJIA
AFFINAGE SALON PROFESSIONAL

Tags INFINITI saten Ton në ton Një ton në ngjyrë ton pa amoniak. Në sajë të teknologjisë DATEM TECHNOLOGY siguron përhershme të pabesueshme të ngjyrës për të fibër...

Tags INFINITI saten Ton në ton Një ton në ngjyrë ton pa amoniak. Në sajë të teknologjisë DATEM TECHNOLOGY siguron përhershme të pabesueshme të ngjyrës për të fibër...
LEHTA + Passion - ITELY

LEHTA + Passion
ITELY

LEHTA + Passion ështëkrem i ri toning pa amoniak për flokët zbardhura. Ju lejon të ketë ngjyra të ndritshme, të gjata që zgjasin. Është e lehtë për të aplikuar dhe j...

LEHTA + Passion ështëkrem i ri toning pa amoniak për flokët zbardhura. Ju lejon të ketë ngjyra të ndritshme, të gjata që zgjasin. Është e lehtë për të aplikuar dhe j...
COLOR UP - ECHOSLINE

COLOR UP
ECHOSLINE

Tags aplikimi Fast, sublime në rezultat, COLOR UP është varg i ri i maska ​​ngjyrosur Echosline se, në pak minuta, regenerates ngjyra natyrale eflokëve ose kozmetike dhuru...

Tags aplikimi Fast, sublime në rezultat, COLOR UP është varg i ri i maska ​​ngjyrosur Echosline se, në pak minuta, regenerates ngjyra natyrale eflokëve ose kozmetike dhuru...
COLOR SYNC - MATRIX

COLOR SYNC
MATRIX

Kompleksi Tags Ceramide kondicionuar, prapa teknologjisë që karakterizon COLOR sync, siguron uniformitet të lartë të ngjyrës, reflekset natyrore dhe të shkëlqejë ekstreme....

Kompleksi Tags Ceramide kondicionuar, prapa teknologjisë që karakterizon COLOR sync, siguron uniformitet të lartë të ngjyrës, reflekset natyrore dhe të shkëlqejë ekstreme....
IGORA - SCHWARZKOPF

IGORA
SCHWARZKOPF

Tags gjysmë të përhershëm xhel ngjyrosje krem Igora COLOR GLOSS është një linjë e ngjyrosur gjysmë të përhershëm, super të shpejtë me efekt shkëlqim. Formula ësht...

Tags gjysmë të përhershëm xhel ngjyrosje krem Igora COLOR GLOSS është një linjë e ngjyrosur gjysmë të përhershëm, super të shpejtë me efekt shkëlqim. Formula ësht...
COLOR DIREKT - EVERLINE

COLOR DIREKT
EVERLINE

Tags ngjyrosje direkte Errësirë ​​të drejtpërdrejtë me pigmentim të fortë, siguron mbulim deri në 30% të flokëve të bardhë, asnjë amoniakut. Shades është në...

Tags ngjyrosje direkte Errësirë ​​të drejtpërdrejtë me pigmentim të fortë, siguron mbulim deri në 30% të flokëve të bardhë, asnjë amoniakut. Shades është në...
COLOR EFEKTI - CHENICE

COLOR EFEKTI
CHENICE

ton në ton është përgjigje për çdo nevojë :flokët natyrore për të sjellë konsumatorëve të ngjyrës në flokë gri e parë për të mbuluar të natyrshme. Results : ng...

ton në ton është përgjigje për çdo nevojë :flokët natyrore për të sjellë konsumatorëve të ngjyrës në flokë gri e parë për të mbuluar të natyrshme. Results : ng...

X

privacy